Prednosti najma

Najam eksternog kontakt centra već je dugi niz godina priznat kao efikasno i sveobuhvatno rešenje komunikacije sa korisnicima. Tome u prilog idu sledeće činjenice:

Cenovna isplativost

Vreme savetnika je potpuno optimizovano, troškovi zaposlenih, obuka, kancelarijskog prostora, hardvera i softvera se dele, što znači znatno nižu cenu po kontaktu.

Visoka stručnost

Savetnici, koji su redovno zaposleni, iskusni i obrazovani, odrađuju posao pod nadzorom menadžera kontakt centra. Korišćenje baze znanja, merenje efikasnosti i statistički pregledi dižu nivo stručnosti.

Veća pokrivenost

Mogućnost pokrivenosti 24 sata na dan, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini, bez obzira na radno vreme i slobodne dane kompanije klijenta.

Ušteda vremena

Planiranje, vođenje i održavanje sopstvenog kontakt centra je zahtevan posao koji oduzima puno dragocenog vremena. Najmom naše usluge klijent dobija vreme za svoju osnovnu delatnost i time rasterećuje zaposlene, koji se mogu posvetiti svojim primarnim zadacima.

Pregled poziva

Upotreba namenske opreme sa sopstvenim programskim rešenjima za precizno beleženje poziva, snimanje razgovora i izradu statističkih izveštaja, klijentu omogućava detaljan pregled nad poslovnom komunikacijom s korisnicima.

Prednosti najma