Predstavljanje

Echo je moderan i efikasan eksterni kontakt centar, specijalizovan za korisničku podršku. Kao sveobuhvatno rešenje iznajmljujemo ga kompanijama koje žele biti dostupne svojim korisnicima putem svih kanala komunikacije, 24/7, svakog dana u godini.

O nama- Predstavljanje

Zamišljen je kao kvalitetna, cenovno efikasna alternativa sopstvenom kontakt centru, pri čemu korisnici ne primećuju razliku između kompanije klijenta i eksternog pružaoca usluge.

Naša istorija seže u 2001. godinu, kada je uspostavljen prvi spoljni pozivni centar za dolazne pozive u Sloveniji. Godine 2015. i 2019. sledilo je širenje na hrvatsko i srpsko tržiste, čime je uspostavljena mreža sopstvenih kontakt centara pod nazivom Echo.

Danas, nakon dve decenije poslovanja, jedan smo od vodećih provajdera u sferi korisničke podrške u Istočnoj Evropi, kao i engleskom govornom području.

Opisali bismo se kao prodorna i ambiciozna kompanija koja nema zadrške pred novim pristupima i tehnologijama; ponosimo se širokim spektrom usluga, zadovoljnim poslovnim partnerima te priznatim položajem na tržištu.

Tokom poslovanja uvek sledimo postavljene vrednosti, od kojih bismo posebno istakli visok kvalitet rada, preciznost, prilagodljivost i dugoročnu saradnju.

Predani izvrsnosti i sa ciljem da osiguramo najbolje korisničko iskustvo, neprestano ulažemo u obuku, namensku hardversku i softversku opremu, što nam omogućava jednostavno prilagođavanje i najspecifičnijim zahtevama klijenata.

„Odanost vaših korisnika nije zagarantovana.
Ukoliko vi ne brinete o njima, to će sa
zadovoljstvom učiniti vaša konkurencija.“